wide-planet-web-01.jpg

PROJEKTER

PROJEKTER

Nogle få eksempler på projekter, jeg har varetaget...

WIDE PLANET

Designer, rådgiver og Visual Manager i forhold til flere turismeudviklings- og servicekoncepter som fx WIDE PLANET, der havde et totalbudget på et trecifret millionbeløb.

Nordvest Safari

Udvikler af komplet virksomhedsstrategi til sammenlægning og fremtid, fundraising, planlægning og eksekvering af udviklingsseminar for Nordvest Safari Thy-Mors.

Videncenter for kystturisme

Rådgiver og projektleder i forhold til udarbejdelse af businessplaner og hvidbøger heraf fx Videncenter for Kystturisme (Hvidbog Oplevelsesbaseret Kystturisme). Hent hvisbogen her:

Udviklingsprojekter

Projektleder/-ansvarlig på diverse udviklings- og krydsbefrugtningsprojekter, senest Cold Hawaii krydsbefrugtningsprojekt i samarbejde med VisitNordjylland.

Nationalpark Thy

Har i samarbejde med Nationalpark Thy udviklet teorien/strategien bag Nationalpark Thys nye formidlingskoncept HIGH5.

Nationalparkcenter Thy

Fundraisingprojekt med Nationalpark Thy i forbindelse med etablering af et nyt Nationalparkcenter Thy. Målet er 1 million kroner. Dette mål er nået indenfor få måneder.

Artlab+archilab

Ledet og gennemført total kommunikation for kunst- og arkitekturprojekt “ARTLAB+ARCHILAB” i 2012-2013 for Region Nordjylland, KulturKANTen, Utzon Center og KUNSTEN - Nordjyllands Kunstmuseum, Kunstfonden, med deltagelse af kunstnere og arkitekter i samarbejde med inspektører og direktører. Nedslag i alle 11 nordjyske kommuner og de to store kulturinstitutioner i Aalborg.

KNI Grønland

Branding og markedsføring. Et forprojekt med besøg og initierende 360° analyse og vurdering, gennem eskursion og gennemgang af dokumentation.